Alarmsystemen - Security Systems Moonen

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Alarmsystemen

Producten

Alarmsystemen
Optimale inbraakpreventie is een specifiek vakgebied en is veel meer dan enkel goedgekeurd hang- en sluitwerk aanbrengen.

SECURITY SYSTEMS MOONEN ontwerpt, plaatst en installeert inbraakbeveiligingssystemen en dit al meer dan 15 jaar !
Onze systemen zijn doeltreffend en gebruiksvriendelijk. Ze voldoen aan alle normen, ons door de overheid opgelegd.
De aanschaf van een alarminstallatie kan je in drie fasen opdelen:
1) De ontwerpfase
Tijdens de ontwerpfase gaan we na wat er moet beveiligd worden, zoeken we uit hoe we dat best kunnen doen, bepalen we alle componenten van het systeem, geven we onze klanten alle nodige informatie, ook omtrent de wettelijke verplichtingen en de eventuele fiscale voordelen.
Met onze nieuwe showroom te Boom is de ontwerpfase nu een pak makkelijker. Vergelijk het gerust met het kopen van een auto.  Doordat je alles kan uitproberen, krijg je een duidelijk beeld van uw toekomstige installatie.
2) De installatie
Het plaatsen van het systeem gebeurt door onze bekwame, gecertificeerde techniekers.  U zal merken dat na het plaatsen van alle componenten uw alarmsysteem snel in gebruik kan genomen worden. Het bedienen  is misschien in het begin niet vanzelfsprekend, maar door de stap-voor-stap uitleg van onze techniekers, wordt het al gauw kinderspel.
3) Het onderhoud
Deze fase mag zeker niet vergeten worden. Elke installatie moet jaarlijks nagekeken worden. Zo kan u gerust zijn dat uw alarmsysteem haar werk zal blijven doen.
Het onderhoud van uw systeem neemt
SECURITY SYSTEMS MOONEN graag op zich. Dit kan al besproken worden tijdens de ontwerpfase, maar  ook op een later tijdstip.

Onze systemen die we verdelen:

 
 
 


 


 


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu